Tvorba výrobků + nácvik vystoupení na Vánoční jarmark

Letos nám to situace konečně dovolila a my mohli uspořádat tradiční Vánoční jarmark na sále KD. Děti nacvičily taneční vystoupení, básničky, koledy a vyrobily výrobky, které se na sále prodávaly. Výdělek za výrobky bude použit pro děti ( například se dětem zaplatí výlet, vstup, …..) . Dětem se vystoupení moc povedlo a děkujeme všem co se přišli podívat a přispěli koupí nějakého výrobku. 

 

Čert a Mikuláš ve škole

Jako každý rok nás i ve škole navštívila vzácná návštěva z Pekla a Nebe. Děti musely zarecitovat básničku, aby napravily své hříchy. Poté dostaly balíček od hodného Andílka. 

3D promítání

Do školy nám přijelo kino. Byl to nevšední zážitek, protože jsme byli ve třídě, dostali jsme 3D brýle, paní učitelka nám udělala popcorn a koukali jsme na dokument Vodní svět. Bylo opravdu moc fajn. Doufáme, že k nám kino zase zavítá. 

Halloween

V pondělí 31.10. jsme udělali pro děti Halloweenský den. Děti přišly v maskách a dopoledne dlabaly dýně, pekly a zdobily strašidelné perníčky, soutěžily v mnoha disciplínách a k večeru prošly stezku odvahy. Byl to moc zábavný a nevšední den. 

Urban Jump Arena

Děti jako dárek za pololetní vysvědčení vyrazily do Jump Areny v Liberci. Výlet byl placen školou z výtržku z Jarmarku. Velice se děti vyblbly a užily si tak super dopoledne. Na oběd jsme zašli do McDonaldu, kde jsme doplnili energii po skákání. 

 

Rozloučení se spolužačkami

Jako rozloučení pro naše dvě ukrajinské žačky, které se po téměř roce vracejí na Ukrajinu domů jsme připravili rozlučku. Děti holkám vyrobily přáníčko a udělaly drobné občerstvení. Holky dále dostaly albíčko s fotkami a stříbrný náhrdelník, aby měly na nás vzpomínku. Přejeme jim šťastný návrat domů.